fbpx
Шоу-бізнес

Батько Адель благає про зустріч з онуком

  Батько Адель, хворий на страшне захворювання, перед лицем смерті вирішив налагодити відносини з сім’єю.

51-річний Марк Еванс, що страждає від раку, через пресу звертається до своєї знаменитої дочки – співачки Адель, що порвала з ним усі стосунки. Чоловік, в тілі якого лікарями було виявлено 11 ракових пухлин, просить дочку дозволити йому зустрітися з онуком. Марк Еванс британському таблоїду «The Sun» сказав: «Я досі не бачив Анджело і зіткнувся з фактом, що можу ніколи не побачити. Для мене все може бути кінчено до того, як я помирюсь з Адель».

Нагадуємо, що відносини між Адель та її батьком були остаточно розірвані в 2011 році, після того, як Марк Еванс дав кілька інтерв’ю, в яких виклав неприємні подробиці з дитинства Адель. Чоловік також розповів, що кинув дочку, коли їй було всього 4 роки, і як сильно запив, коли помер його батько, який і виховував маленьку Адель. При всьому цьому Марк Еванс запевняв, що музичний смак Адель успадкувала саме від нього. Він уточнив, що дізнався про вагітність дочки зі ЗМІ. Таким же способом він дізнався і ім’я онука – Анджело Джеймс.

Після подібних заяв Адель зізналася, що при зустрічі плюне в обличчя батькові, який продає її пресі. Нещодавно Адель сказала: «Я дійсно була готова відновити з ним стосунки, але він все зіпсував».

До слова, Адель не змінила своєї думки навіть після того, як її батькові поставили страшний діагноз і зробили операцію. Тепер Марк Еванс змушений тільки благати дочку про прощення.

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: