fbpx
Футбол

Ібрагімович про конфлікт у «Мілані»: «Билися з Оньєву і хотіли порвати один одного на частини»

Шведський форвард «ПСЖ» згадав про конфлікт з колишнім партнером по італійському «Мілану». Він розповів, що приєднався до «Мілану» в 2010 році, і тоді мав бути серйозний матч – дербі з місцевим «Інтером». У той момент ультрас просто ненавиділи його, згадує швед. Крім того, у нього були проблеми з Огучи Оньєву, футболістом «Мілана».

«Він був американцем розміром в будинок. Я сказав тоді партнерам, що щось обов’язково станеться. Я просто відчував це», – розповів шведський бомбардир. Ібрагімовичу Оньєву нагадував боксера -важкоатлета. За словами шведа, Оньєву важив «як 15 великих каменів, проте йому було не впоратися зі мною». Незабаром Оньєву звинуватив Ібру в «брудних розмовах за спиною», але все було зовсім не так.

«Люди часто обговорювали мене. Я наслухався поганого в свою адресу за багато років. Про національність, про свою матір. Я завжди людям відповідав діями, а не словами», – стверджує швед. Він заперечив Оньєву , що нічого про нього не говорив, а той просто «приклав палець до моїх губ». «Для мене це був червоний колір»  – заявив Ібрагімович.

На наступному тренуванні, коли Оньєву отримав м’яч, Златан кинувся на нього, виставивши шипи, – найгрубіший тип атаки. Після цього Оньєву вдарив партнера в плече. Ібрагімович відповів йому, і футболісти налетіли один на одного. «Ми хотіли рвати на частини. Це було дуже жорстоко. Ми билися колінами і перекочувалися. Це було схоже на життя і смерть», – згадує швед.

Все закінчилося досить дивно, зазначив Ібра, – Оньєву заплакав і почав молитися. «Це було схоже на провокацію, що викликало в мені ще більшу лють. Проте нас зупинили товариші по команді. Я думаю, що в цій ситуації вони вчинили вірно. Після цього я відчув біль у грудях. Я перевірився у лікарів, які сказали мені, що я зламав у бійці ребро», – підсумував «опальний» бомбардир.

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: