fbpx
Спорт

Анатолій Тимощук про матч Україна-Англія: У командній грі ми виглядаємо сильнішими

Футбольна Україна зараз живе майбутнім матчем національної збірної в рамках відбору на чемпіонат світу-2014 проти збірної Англії. Нещодавно, коментуючи перемогу збірної України над командою Сан-Марино з рахунком 9:0, головний тренер української команди Михайло Фоменко, заявив, що він і його підопічні будуть жити наступною грою, при цьому підкресливши: матч проти Англії буде важким. І справа тут не тільки в силі англійської команди. Турнірна ситуація сьогодні в групі Н така, що збірній України просто необхідно обігравати представників Туманного Альбіону.

Півзахисник збірної України Анатолій Тимощук, розмірковуючи про майбутній поєдинок проти збірної Англії, зазначив, що в українській команді «немає таких гучних імен, які є у Англії, але й у нас дуже хороші гравці». За словами Анатолія Тимощука, такі футболісти, як Стівен Джеррард, Уейн Руні, Френк Лемпард і Ешлі Коул «добилися серйозних успіхів у матчах за свої клуби, але в збірній справи у них не йдуть». У збірної Англії, на думку Анатолія Тимощука, «є імена, які знають вболівальники у всій Європі, але Україна краща».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Анатолій Тимощук підкреслив, що збірна України більш збалансована, а в командній грі українська збірна виглядає сильнішою за Англію. «Ми справді віримо, що можемо кваліфікуватися на чемпіонат світу до Бразилії», – резюмує півзахисник збірної України Анатолій Тимощук.

Матч Україна – Англія відбудеться в Києві на НСК «Олімпійський» 10 вересня. У цей же день збірна Сан-Марино прийме у себе вдома ще одного претендента на поїздку до Бразилії – збірну Польщі.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Нагадаємо нашим читачам турнірну ситуацію у відбірковій групі Н:

1 . Англія – 7 ігор 15 очок

2 . Чорногорія – 8 ігор 15 очок

3 . Україна – 7 ігор 14 очок

4 . Польща – 7 ігор 10 очок

5 . Молдова – 8 ігор 5 очок

6 . Сан-Марино – 7 ігор 0 очок.

За матеріалами: tribuna.com Фото: telegraf.com.ua

Читайте також: