«Арсенал» (Київ). Нове керівництво клубу сподівається на допомогу ФФУ

 Про проблеми з футбольним клубом «Арсенал» (Київ) говорили ще минулому сезоні. Згодом у "Арсеналі" мав змінитися президент: замість Вадима Рабиновича цей пост нібито зайняв Олександр Онищенко, але в ЗМІ почали з’являтися цікаві повідомлення нового і старого власників "Арсеналу", і громадськість так і не зрозуміла, чи відбулася в київському клубі зміна керівника.

 Нагадаємо, що раніше Олександр Онищенко заявив, що чекає отримання документів від попереднього керівництва клубу, і не виключив можливість відмовитися від "Арсеналу". Пізніше, Вадим Рабинович розповів про те, що не має ніякого відношення до футбольного клубу «Арсенал». А поки дана ситуація вирішується, спортивний директор київського «Арсеналу» Владислав Ващук заявив, що київський «Арсенал» може стати «"Кривбасом" номер два».

 А сьогодні в ЗМІ знову з’явилися слова Владислава Ващука, сказані ним в ефірі телеканалу «Футбол». Владислав Ващук розповів про припинення фінансування столичного клубу, у зв’язку з чим над командою нависла загроза зникнення. Ващук також заявив про надію на дозвіл ситуації, що склалася, за допомогою української Федерації футболу.

Related Post

 «Онищенко готовий зустрітися з Коньковим і щодо цього поговорити. Хотілося, щоб та сторона, яка володіє правами, теж зустрілася і переговорила. Треба знайти рішення, яке дозволить Онищенку на сьогодні вливати гроші і створювати боєздатний клуб», – наводять сьогодні ЗМІ слова Владислава Ващука, який додав, що подальші ігри «Арсеналу» «не фінансуватимуться – ні перельоти, ні зарплата, нічого. Вчора зник «Кривбас». Багато народу залишилося без роботи. Сьогодні це може бути «Арсенал»».

 За матеріалами: isport.ua

Leave a Comment