fbpx
Спорт

Євробаскет-2013. Майк Фрателло: Я гордий за збірну України

У Словенії проходить чемпіонат Європи з баскетболу. У цьому турнірі беруть участь 24 команди, серед них і збірна України. Підопічні Майка Фрателло виступають у групі А, а суперниками збірної України є національні команди Бельгії, Ізраїлю, Німеччини, Франції та Великобританії.

Збірна України зіграла на Євробаскеті – 2013 три поєдинки, і у всіх цих матчах підопічні Майка Фрателло добилися перемог. Сьогодні збірна України з баскетболу виграла з рахунком 88:83 у збірної Німеччини, а раніше українська команда обіграла 58:57 збірну Бельгії і 74:67 збірну Ізраїлю. Всі ці перемоги були різними, але об’єднує їх одне: збірна України перемагала у складній і чесній боротьбі, що є приводом для гордості за нашу команду.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Пишається своєю командою і Майк Фрателло, який прокоментував виступи збірної України на Євробаскеті – 2013. Завтра в групі, де грає збірна України, вихідний. За словами тренера, « в першу чергу, потрібно відпочити, потім будемо робити "домашнє завдання" і готуватися до Франції – дуже сильної команди, фаворита групи». Майк Фрателло висловив надію, що в поєдинку проти французів його команда віддасть боротьбі всі сили.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

«Сьогодні ж я гордий за команду», – заявив Майк Фрателло і, кажучи про поєдинок проти Німеччини, зазначив наступне: «Ми були на 16 очок попереду, потім дали німцям вийти вперед. Здавалося б, це ідеальний момент, щоб впасти духом і здатися. Але ми не здалися! Повторюю: я гордий за команду».

Нагадаємо нашим читачам, що в неділю, 8 вересня, збірна України зіграє проти команди Франції, а в понеділок, 9 вересня, підопічні Майка Фрателло будуть грати проти збірної Великобританії.

За матеріалами: isport.ua Фото: sport -express.ua

Читайте також: