Шанувальники “50 відтінків сірого” не задоволені вибором акторів

 Звістка про те, що на роль в екранізації еротичного роману Е. Л. Джеймс «50 відтінків сірого» затверджені Дакота Джонсон (дочка Мелані Гріффіт і Дону Джонсона) і Чарлі Ханнем, схоже, порадувала тільки самих продюсерів та автора роману. Основна маса шанувальників письменниці виступила категорично проти того, щоб ролі Анастейші Стіл і Крістіана Грея виконували ці актори.

 Майбутні глядачі хочуть бачити в якості виконавців зовсім інших зірок – Меттью Бомера і Алексіс Бледел. Вони навіть розмістили на сайті change.org. відповідну петицію з вимогою заміни акторського складу. «Метт Бомер – досконале втілення Крістіана Грея, а Алексіс Бледел – ідеальна актриса, щоб виконати роль Анастейші Стіл. Якщо вони не зіграють їх, то ніхто не зможе», – йдеться в посланні, під яким вже поставили свої підписи 50 000 тисяч осіб.

Related Post

 Про вибір виконавців заявили продюсери картини по книзі «50 відтінків сірого» Майкл Де Лука і Дана Брунетті. Е. Л. Джеймс залишилася задоволена результатами кастингу, про що поспішила повідомити своїх численних шанувальників.

Прихильники «50 відтінків сірого» не задоволені вибором акторів (відео):

За матеріалами: starhit.ru

Leave a Comment