Солістка Національної опери України Катерина Абдулліна обізвала дітей україномовних шкіл «бидлом»

 Солістка Національної опери України Катерина Абдулліна вкрай нешанобливо висловилася на адресу дітей україномовних шкіл, назвавши їх бидлом. На своїй сторінці у Facebook співачка опублікувала повідомлення, в якому ясно дала зрозуміти, що вважає дітей з українських шкіл морально хворими і дуже рада, що її дочка пішла в російськомовну гімназію.

 «Віддала свою дитину в російську гімназію і ще жодного разу не пошкодувала. Всі предмети російською, все гранично ясно і зрозуміло. А найбільше сподобалася урочиста лінійка, я навіть плакала. Російською дуже гарно говорили старшокласники. Співали і читали вірші. Так, загалом, контингент батьків і дітей різко відрізняється від українських шкіл. У першому класі 3 рази на тиждень українська мова, і випускники гімназії розмовляють нею краще, ніж випускники українських шкіл. Я рада, що моя дочка навчається серед морально здорових дітей. А  не серед бидла», – написала Катерина Абдулліна.

Related Post

 Правда, пізніше на тій же сторінці в Facebook з’явилося інше повідомлення, в якому солістка Нацопери вже просить пробачення у дітей та їх батьків за те, що її слова були нібито трактовані неправильно. За її словами, суперечка полягала лише в тому, що спілкування українською мовою ще не показник патріотизму. І в російськомовних школах, на думку співачки, українська мова викладається на вищому рівні, ніж в україномовних.

 У кожному разі, Катерина Абдулліна вибачилася за свої слова: «Мені шкода, що мимоволі склалася така ситуація, але бачить Бог, що я нікого не хотіла образити. І якщо раптом хтось мене не так зрозумів – я щиро приношу свої вибачення».

Leave a Comment