Самюель Ето’О: Я вибрав Англію і Челсі, насамперед, заради Моуріньо

Новачок лондонського «Челсі» , відомий в Європі футболіст Самюель Ето’О, який став одним з футболістів, що покинули «Анжи» після змін у розвитку махачкалінського клубу, розповів про те, що свій вибір на користь Англії і «Челсі» він зробив через нового головного тренера Аристократів Жозе Моурінью.

Самюель Ето’О, якого у своїх складах хотіли б бачити боси багатьох топ-клубів Європи, завив, що перехід у «Челсі» є для нього «хорошим викликом». «Я прийшов в знамениту команду з великою кількістю сильних гравців. Сподіваюся, ми досягнемо високих результатів» , – наводять сьогодні ЗМІ слова екс – нападника махачкалінського «Анжи». «Якщо я вибрав Англію і Челсі, то, перш за все, заради Моуріньо, якого я дуже ціную», – підкреслив Самюель Ето’О і додав, що ще однією складовою його вибору стало прагнення домогтися високих цілей, які стоять перед лондонським клубом.

Related Post

Крім того, Самюель Ето’О, слова якого наводять ЗМІ з посиланням на «Спорт- Експрес» , розповів і про свій колишній клуб. Футболіст відзначив , що в махачкалінському «Анжи» для гравців були створені комфортні умови. У російському клубі «завжди прагнули максимально допомагати футболістам», – заявив Самюель Ето’О і додав: «Навіть зараз не перестаю наспівувати: "Дагестан, вперед!"».

За матеріалами: isport.ua , eurosport.ru Фото: Sovsport

Leave a Comment