Путін і Обама провели двосторонню зустріч

 У рамках саміту «Великої двадцятки», що проходить в ці дні в Санкт-Петербурзі, відбулася незапланована раніше двостороння зустріч президента Росії Володимира Путіна з його американським колегою Бараком Обамою, повідомив помічник голови Росії Юрій Ушаков.

 За словами Ушакова, головним пунктом переговорів стало обговорення ситуації навколо сирійського конфлікту. Путін і Обама домовилися, що контакти щодо цього продовжать представники міністерств закордонних справ обох країн. Можливий візит Барака Обами до Росії в майбутньому на сьогоднішній зустрічі не обговорювався, підкреслив Ушаков.

 Помічник президента Росії зазначив, що в позиціях офіційної Москви і Вашингтона зберігаються суперечності щодо ставлення до сирійських подій.

Related Post

 Двостороння зустріч Путіна і Обами в рамках саміту G20 не була запланована заздалегідь. Передбачалося, що президенти Росії та Сполучених Штатів зустрінуться на початку серпня, але Барак Обама в односторонньому порядку скасував візит до Москви через надання Росією притулку колишньому співробітникові ЦРУ Едварду Сноудену.

 За матеріалами: lenta.ru

Leave a Comment