fbpx
Футбол

«Перспективи “Арсеналу” дуже погані», – Юрій Бакалов

Головний тренер київського «Арсеналу» Юрій Бакалов розповів про непросту ситуацію, яка склалася в таборі «канонірів».

«Футболісти та тренерський штаб "Арсеналу" , як кажуть , вже фізично відчувають , що нікому не потрібні» , – заявив Юрій Бакалов в інтерв’ю.

Він зазначив, що зараз у футбольному сезоні настала невелика пауза, і всі команди Прем’єр -ліги оприлюднили свої плани на цей період, а « Арсенал» наданий самому собі.

Юрій Бакалов повідомив, що на вихідні команда збиралася з’їздити до Полтави, щоб провести там товариський матч з місцевим клубом, котрий виступає в першій лізі. Однак і цей план зірвався, додав головний тренер, тому що у команди немає грошей на вояж. Тому тренерському штабу довелося підкоригувати свої наміри.

«Швидше за все, зіграємо з однією з аматорських команд Києва», – зазначив наставник «канонірів».

У крайньому випадку, припустив Бакалов, основний склад перевірить сили в матчі з молодіжним складом або проведе «двосторонку».

«Про які плани може йтися, якщо наш колектив вже кілька місяців сидить без зарплати?», – дивується Бакалов.

Крім того, міркує тренер, зараз всі розуміють, що команда сильно потребує посилення, особливо в гравцях атакуючого плану.

«А у нас що відбувається? Віддають форварда, на якого ми розраховуємо, в оренду», – підкреслив Бакалов, торкнувшись теми переходу Гоменюка в «Металіст».

Загалом, щодо підготовки команди, – «нам обіцяли все сказати у п’ятницю, 6 вересня», підкреслив тренер.

«Як оцінити перспективи "Арсеналу"? Як дуже погані. Більше мені і додати нічого», – заявив Юрій Бакалов.

Поки команда працює і чекає. У середу вся команда збиралася для серйозної розмови на клубній базі, де футболісти хотіли написати лист керівництву.

«Що вони вирішили, я не знаю, але про це, думаю, стане відомо також у п’ятницю», – підсумував Бакалов.

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: