fbpx
Шоу-бізнес

Міла Куніс заручена?

  З’явилася інформація про те, що Ештон Кутчер і Міла Куніс заручені. Дана інформація поки не підтверджена, проте на безіменному пальці Міли красується заповітне колечко.

Поки офіційних, як підтверджень, так і спростувань не надходило, а багато ЗМІ нагадують, що Ештон планував зробити пропозицію Мілі ще в середині серпня – на її день народження. Тепер же, зіставивши нові знімки Міли Куніс з Лос – Анджелеса з інформацією про намір Ештона зробити пропозицію Мілі, можна починати радіти за своїх улюбленців.

Джерела в один голос кричать про те, що Міла та Ештон дуже люблять один одного, що їм комфортно разом і що вони готові до чогось особливого і дивовижного. І поки що лише одна деталь «руйнує» романтичні припущення про розвиток подій – розлучення Ештона Кутчера і Демі Мур, яке відбулося цього літа, після тривалих позовів з приводу 10 мільйонів доларів. Однак, незважаючи на це, пара ще не до кінця розібралася з деталями процесу розлучення.

Джерела кажуть: «Ештон зробив пропозицію Мілі. Він дійсно хоче одружитися з нею і роздратований тим, що поки його затримують невирішені питання з розлученням».

За матеріалами: People

Читайте також: