fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Мер Коктебеля 3 роки проведе за ґратами

 Увечері, 5 вересня, Феодосійським міським судом було винесено вирок селищному голові Коктебеля Олексію Булизі. За рішенням суду, Булига найближчі 3 роки проведе у місцях позбавлення волі. Про це повідомляє місцеве видання.

Як повідомляється, у березні поточного року Булизі висунули звинувачення у службовій недбалості. Слідчим відділом главку міліції Криму встановлено, що мер був причетний до незаконної передачі в оренду комунального майна. В результаті Булига був звинувачений в незаконній передачі в оренду приміщень місцевої овочевої бази.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Після розгляду отриманих матеріалів слідства Київський суд Сімферополя прийняв рішення задовольнити клопотання слідства, і Булига був відсторонений від займаної посади на 2 місяці. Проте вже в липні судом було прийнято рішення припинити розслідування у даній справі через чинність терміну давності подій. Зазначимо, що злочин, у якому підозрюється Булига, відноситься до вже далекого 1994 року. Після закриття справи прокуратура подала апеляцію, яку Апеляційний суд Криму і задовольнив, повернувши справу на розслідування.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: