fbpx
Політика

Ляшко закликав лідерів опозиції висунути свої кандидатури на проблемних округах

  Депутат Верховної Ради України Олег Ляшко, зважаючи на призначення виборів у проблемних округах на 15 грудня, заявив, що його пропозиція лідерам опозиції, озвучена ще кілька місяців тому, як ніколи, актуальна.

 «Тоді вони тупо відморозилися і боязко мовчали. Але мені не складно повторити», – написав депутат у Facebook.

 Він закликає Арсенія Яценюка, Віталія Кличка, Олега Тягнибока та Анатолія Гриценка висунути свої кандидатури в проблемних округах, нагадавши, що вони пройшли до парламенту за списками. Ляшко впевнений, що його пропозиція безпрограшна – лідери опозиції складають мандати, відкриваючи можливість іншим опозиційним кандидатам пройти до парламенту за списками.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 "Тоді в парламенті буде більше опозиції. У разі перемоги лідери опозиції переконаються, що роблять все правильно і народ їх підтримує. А якщо програють – гріш таким вождям", – зазначив лідер Радикальної партії.

 Він вважає, що якщо вони навіть не здатні здобути перемогу в округах, то не зможуть впоратися і з Януковичем і його режимом.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «Нагадаю, Яценюк особисто голосував за пропорційно-мажоритарну виборчу систему, 50/50. Тому нехай на власній шкірі випробує і другу її половину, того що ховатися в списку, за спиною Юлії Тимошенко будь-який дурень зможе», – додав Ляшко.

 Сам же він зазначив, що пройшов до парламенту за мажоритарним округом на Чернігівщині, здобувши перемогу над регіоналом.

Читайте також: