fbpx
Політика

Кабмін повинен відшукати ресурси на проведення перевиборів, а нардепи проголосувати за зміни до держбюджету – регіонал

Народним депутатам України прийняти рішення про проведення повторних виборів у проблемних округах раніше не вдавалося через одну причину: між парламентськими фракціями не було взаєморозуміння з даного питання. Останнє ж засідання Верховної Ради продемонструвало, що парламентарії здатні приймати узгоджені рішення.

«Були різні підходи, представники різних фракцій підготували більше десяти законопроектів щодо виборів. Але ніколи не було єдиної позиції та злагоди. Зараз вона з’явилася, і прийняли узгоджене рішення, воно набрало 371 голос», – заявив народний депутат від фракції «Партії регіонів» Анатолій Близнюк.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

Тепер, за його словами, Кабінет міністрів повинен відшукати необхідні ресурси на проведення перевиборів у п’яти проблемних округах, а нардепи якомога швидше проголосувати за відповідні зміни у держбюджеті.

Нагадаємо, напередодні Верховна Рада проголосувала за проведення перевиборів у п’яти проблемних округах, призначивши їх на 15 грудня.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: