«Зробивши ставку на Київ, я не помилився», – Мбокані

Минулого понеділка в Брюсселі форвард київського «Динамо» Дьємерсі Мбокані став головною дійовою особою на щорічній церемонії підведення підсумків футбольного сезону в Бельгії. Зазначимо, що церемонія вже в 4 -й раз поспіль проводиться провідними бельгійськими ЗМІ.

 Організатори церемонії не тільки довірили Дьємерсі Мбокані вручення нагороди автору найкрасивішого голу сезону 2012/13 Вільяму Венкуеру («Стандард»), а й удостоїли новоспеченого «динамівця» призу «За вагомий внесок у розвиток бельгійського футболу».

 «Якщо в червні, перед підписанням контракту, у мене ще виникали деякі сумніви і питання, то сьогодні я можу з упевненістю заявити вам, що, зробивши ставку на Київ, я не помилився», – повідомив Мбокані.

За його словами, в клубі у нього чудові стосунки і взаєморозуміння з одноклубниками і тренерами. Крім того, у Києві створено чудові умови для плідної роботи. Мбокані зазначив, що задоволений рівнем тренувань у «Динамо», і що вже почав забивати в Україні.

 «Думаю, що зможу бути ще кориснішим команді, коли повністю адаптуюся до партнерів і українського чемпіонату», – запевнив форвард.

Related Post

 До речі, підкреслив Мбокані, силу української Прем’єр -ліги в Європі явно недооцінюють, а потім дивуються успіхам українських клубів на євроарені.

 «У Києві для нашої сім’ї створили чудові умови для комфортного і спокійного життя», – підтримала заяву Мбокані його дружина Марлен.

 У столиці України сім’я Мбокані проживає в просторій квартирі з чудовим видом на Київ. Сам Київ, стверджує дружина Мбокані, – це справжня європейська столиця. Крім того, «Динамо» виділило відразу 4 – х помічників: шофера, прибиральницю, охоронця і нянечку.

 «В Україні у нас все чудово. Я вважаю, що за таких умов мій чоловік зможе відмінно працювати і приносити користь такому привітному і чудовому клубу, як "Динамо"», – підсумувала дружина Мбокані.

 За матеріалами: dynamo.kiev.ua

 

Leave a Comment