Відбір на ЧС-2014. Україна – Сан-Марино: Ротань згоден і на мінімальну перемогу

 Гравець збірної України та дніпропетровського «Дніпра» Руслан Ротань розповів про настрій всередині збірної перед матчем проти Сан -Марино.

«За іменами гравці збірної Сан-Марино мені не знайомі. Все, що я знаю – велика частина з гравців суперника не є професіоналами і працюють в різних сферах», – повідомив Ротань.

«Враховуючи той факт, що Сан -Марино нерозривне з Італією, стиль гри команди чимось схожий на італійський. Ще можу відзначити, що гравці Сан-Марино грають дуже дисципліновано, суворо дотримуючись всіх «ліній». Однак, як я помітив, після першого пропущеного м’яча команда починає «розсипатися» і їх дисципліна відразу ж починає порушуватися. Щодо рахунку матчу, то я не любитель прогнозів. Я погоджуся і на перемогу з рахунком 1:0, аби результат даного матчу допоміг збірній України потрапити у фінальну частину чемпіонату світу. В даний момент це є нашою головною метою», – додав футболіст збірної України.

Related Post

Нагадаємо, що матч між збірними України і Сан -Марино у відборі до ЧС-2014 відбудеться сьогодні, 6 вересня, у Львові. А вже 10-го вересня у Києві пройде матч української збірної з Англією.

За матеріалами : korrespondent.net

Leave a Comment