fbpx
Спорт

Боб Арум: Василь Ломаченко надзвичайно талановитий і просто переповнений віри в себе

Боб Арум, з промоутерською компанією якого нещодавно уклав контракт боксер Василь Ломаченко, знову висловив свою думку щодо перспектив українця на професійному ринзі. Передбачається, що суперником Василя Ломаченка у другому бою у ранзі професіонала стане переможець пари Салідо – Крус, а дебютує українець боєм проти мексиканця Хосе Раміреса, який відбудеться перед початком поєдинку Маркес – Бредлі 12 жовтня в Лас – Вегасі.

В інтерв’ю ESPN Боб Арум заявив, що другий професійний поєдинок для Василя Ломаченка стане боєм за титул чемпіона світу за версією WBO в напівлегкій вазі. Щоправда, для цього українцеві треба спочатку перемогти згаданого нами вище мексиканця Хосе Раміреса. Говорячи про Василя Ломаченка, Боб Арум зазначив, що українець «надзвичайно талановитий і просто переповнений віри в себе». Впевненість Василя Ломаченка у власних силах, за словами промоутера, «перебуває на неймовірному рівні».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

«Цей хлопець особливий, а наскільки він особливий – побачимо. Він хотів битися за титул чемпіона світу в своєму першому бою, але ми сказали йому, що це неможливо, тому ми виведемо його на чемпіонський бій в його другому поєдинку», – підкреслив Боб Арум, кажучи про українця Василя Ломаченка.

Нагадаємо, що 12 жовтня Василь Ломаченко мав провести бій проти Джонатана Окендо, проте Окендо від цього поєдинку відмовився. Свою відмову Джонатан Окендо мотивував отриманою травмою. «Ломаченко – великий боксер, але його намагаються вивести на високі позиції в дуже короткий час, і мене хочуть використати для цього. Я вірю, що ми з ним могли б влаштувати великий бій, і я міг би його перемогти, але зараз всі проти мене – у мене пошкоджений суглоб пальця руки і ще один фактор – це гроші», – заявив Джонатан Окендо, кажучи про свою відмову виходити на ринг проти Василя Ломаченка.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

За матеріалами: sport.ua

Читайте також: