fbpx
Політика

Азаров позитивно оцінив голосування за євроінтеграційні законопроекти

 Під час спілкування з користувачами соціальної мережі Facebook, у прем’єр-міністра Миколи Азарова поцікавилися, чому опозиціонери раптово проголосували за ті законопроекти, проти яких вони раніше виступали.

 Як повідомив Азаров, на це звернув увагу і посол Євросоюзу в Україні Ян Томбінський, високо оцінивши голосування в парламенті 5 вересня.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Посол оцінив це як хорошу відповідь всім, хто сумнівається в тому, що в цих питаннях Україна здатна приймати консолідоване рішення», – підкреслив прем’єр-міністр.

 Однак, як зазначив Азаров, сам він не може відповісти, чому представники опозиційних фракцій зайняли таку позицію.

 «Можливо, на них вплинуло спілкування лідерів цих фракцій з Єврокомісаром паном Штефаном Фюле, яке було тиждень тому і на якому вони дружно взяли на себе зобов’язання підтримувати урядові законопроекти», – написав Микола Азаров на своїй сторінці.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

 При цьому він також додав, що особисто сам високо оцінює результати вчорашнього голосування.

Читайте також: