«Динамо» (Київ): Спортсмен-професіонал Артем Мілевський звільнений

 Ось і завершилися офіційні трудові відносини між Артемом Мілевським і київським «Динамо». На офіційному сайті столичного клубу з’явилося повідомлення наступного змісту: «Футбольний клуб «Динамо» (Київ) повідомляє про звільнення 05.09.2013 спортсмена-професіонала Артема Мілевського у зв’язку із закінченням терміну дії контракту» .

 Такою ось фразою було оголошено про закінчення контракту Мілевського з «Динамо». Артем Мілевський, що з’явився в київському «Динамо» у 2002 році, ще не так давно вважався мало не найперспективнішим українським футболістом, а його персоною цікавилися гранди європейського футболу. Можливо, хтось вже й не пам’ятає, що починав свою футбольну кар’єру Артем Мілевський в Білорусі, відвідуючи тренування мінської ДЮСШ «Зміна». Артем Мілевський навіть встиг пограти за юнацьку збірну Білорусі.

Related Post

 У 2000 році Артем Мілевський опинився на Україні, спочатку виступаючи за «Борисфен», а потім футболіст був запрошений в київське «Динамо». Артем Мілевський став запрошуватися і під прапори національної збірної України, правда, передувала цьому скандальна ситуація з білоруською федерацією футболу, яка не хотіла відпускати талановитого футболіста в збірну іншої країни. Конфлікт був благополучно вирішений, Артем Мілевський виступав у жовто – синій футболці і забивав голи у ворота суперників української збірної, одночасно радуючи своєю грою і вболівальників київського «Динамо».

 А потім сталося те, що Артем Мілевський у «Динамо» став непотрібним. Можливо, винен у цьому і сам футболіст. Але, трохи прикро, що гравець, якому пророкували, як мінімум, повторення успіхів Андрія Шевченка, так блякло завершує свою кар’єру в «Динамо», продовжити яку він може в скромному турецькому клубі з практично невідомою українським любителем футболу назвою «Газіантепспор».

Leave a Comment