fbpx
Спорт

US Open. Михайло Южний битиметься в 1/4 фіналу з Новаком Джоковичем

Російський тенісист Михайло Южний продовжить виступ на Відкритому чемпіонаті США. У чвертьфінал US Open спортсмену, що розмістився на 24-му місці в рейтингу Асоціації тенісистів -професіоналів, дозволила вийти перемога над 66-ю ракеткою світу – австралійцем Ллейтоном Хьюїттом. Поєдинок четвертого кола тривалістю 3 години 58 хвилин завершився з рахунком 6:3, 3:6, 6:7 ( 3:7), 6:4, 7:5 на користь росіянина.

За вихід у півфінал Михайлу Южному доведеться поборотися з першою ракеткою світу – Новаком Джоковичем (Сербія), який напередодні здобув перемогу над іспанським тенісистом Марселем Гранольєрсом (6:3, 6:0, 6:0).

В інших чвертьфінальних матчах US Open у чоловічому одиночному розряді боротимуться Енді Маррей (Великобританія) з Станісласом Ваврінкою (Швейцарія), Рішар Гаске (Франція) з Давидом Феррером (Іспанія) і Томмі Робредо (Іспанія) з Рафаелем Надалем (Іспанія).

У жіночому одиночному розряді визначилася поки одна пара – за вихід у фінал боротимуться Серена Вільямс (США) з Лі На (Китай). Імена ще двох півфіналісток стануть відомі за результатами поєдинків Даніела Гантухова (Словаччина) – Вікторія Азаренко (Білорусь ) і Флавія Пеннетта (Іспанія) – Роберта Вінчі (Італія) .

Михайло Южний вийшов до чвертьфіналу US Open (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: