fbpx
Футбол

Іщенко: З Артемом Мілевським хоч у розвідку

 Голова дитячої академії футбольного клубу «Динамо» Олександр Іщенко розповів, чому саме у Артема Мілевського і у Олександра Алієва не склалася футбольна кар’єра в столичному клубі.

 «Моя думка – в «Динамо» упустили виховний аспект. Необхідно було докласти якомога більше зусиль для того, щоб проконтролювати у цих хлопців побутову дисципліну. Повністю це контролювати неможливо, проте частково – цілком реально», – заявив заслужений тренер України.

 «У випадку з Алієвим значну роль зіграла сім’я, яка стала розсудливою його. А ось у Артема ситуація значно важча. Після тренування всі гравці поверталися додому до сімей, а в Артема сім’ї не було. В результаті чого у Артема в будинку часто збиралися компанії друзів. Не виженеш ж їх? Повірте моєму досвіду, з Мілевським можна сміливо піти в розвідку. В даний момент Артем зробив свій вибір, і ми говоримо про нього як про футболіста в минулому часі. Однак звинувачувати одного лише його в даній ситуації ніяк не можна, так як відповідальність лежить і на керівниках команди», – додав Микола Іщенко.

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: