fbpx
За кордоном Україна

Україна має намір розвивати співпрацю з Мальтою в галузі туризму

 Україна в найближчому майбутньому має намір розвивати торгово-економічнe співпрацю з Мальтою, особливо у сфері туризму. Про це заявив прем’єр-міністр України Микола Азаров у ході зустрічі з прем’єр-міністром Мальти Джозефом Мускатом.

 За словами голови українського уряду, було б непогано, якщо Мальта користувалася б такою ж популярністю у вітчизняних туристів, як Туреччина чи Греція. Та й в Україні закордонним мандрівникам є на що подивитися.

Читайте також:  Закарпатська журналістка Кобулей привітала попа-сепаратиста Дмитра Сидора з Днем Народження

 «Щорічно мільйони наших громадян їдуть на відпочинок до Туреччини, Кіпру. Це дуже хороші країни, але я думаю Мальта нічим не гірша. У той же час і в Україні є на що подивитися. У нас велика красива країна і ми будемо раді вашим гостям», – підкреслив Микола Азаров.

Читайте також:  Захищаючи рубежі Часового Яру останній подих за нас віддали Коновал Сергій "Норд" та Петришин Тарас "Химера"

 Також прем’єр заявив, що Україна готова запропонувати підписати двосторонню угоду з Мальтою про скасування плати за візи. Разом з тим, українська сторона вітає співпрацю з Мальтою в галузі інвестиційних проектів, повітряного сполучення, торгового судноплавства.

 За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: