Санта Дімопулос розчарована шоу «Хочу у ВІА Гру»

   Колишня солістка групи « ВІА Гра» Санта Дімопулос, у якої не склалися стосунки ні з продюсером колективу, ні з учасницями групи, взяла участь в шоу «Хочу у ВІА Гру», яке зараз повним ходом знімається на каналі 1+1.

Сотні дівчат б’ються за право співати в колективі з популярною назвою. Також у шоу беруть участь і колишні солістки групи «ВІА Гра», які допомагають конкурсанткам стати частиною легендарного колективу.

До останнього моменту було незрозуміло, чи візьме участь у зйомках шоу Санта Дімопулос, адже у неї були дуже напружені відносини з продюсером групи. І ось стало відомо, що вчора Санта відвідала зйомки.

Related Post

Про це красуня написала на своїй сторінці в соціальній мережі. Дівчині явно не сподобалося шоу, адже вона його розкритикувала в пух і прах, написавши: «Я завжди сподіваюся на справедливість… Але її немає в ШОУ. Ніколи. Ненавиджу брехню і щиро не розумію, чому життя нічому людей не вчить… 6 годин очікування… І повне розчарування… Мені пора вже перестати вірити в казки) … #шоу- це ШОУ… не забувайте)».

 Нагадуємо, що шоу «Хочу у ВІА Гру», режисером якого є Алан Бадоєв, вийде на екрани 6 вересня 2013 року.

Шоу «Хочу у ВІА Гру» – прем’єра 6 вересня (Відео):

 За матеріалами: story.com.ua

Leave a Comment