Моніка Белуччі розповіла про причини розлучення

  В кінці серпня представник італійської актриси Моніки Белуччі оголосив, що зірка розлучається зі своїм чоловіком Венсаном Касселем. Пара провела разом майже 20 років, 14 з яких вони прожили в шлюбі. У Моніки і Венсана народилися дві доньки.

Поки артисти не коментують ситуацію, що склалася, проте Моніка Белуччі все ж дещо сказала з цього приводу. Італійка переконана, що ніщо не варто сприймати як даність, особливо відносини двох людей. Ну а коли в сім’ї з’являються діти, на думку актриси, ситуація ускладнюється, адже їм необхідна підтримка і любов обох батьків.

Моніка Белуччі зізналася, що однією з причин розлучення стала її недовіра до чоловіка, якого називають секс-символом французького кіно. Моніка каже, що Венсан дуже її приваблював, але в той же час вона не була в ньому впевнена, не знала, чи варто з ним жити. Актриса пояснила: «Мені здається, ми не завжди вибираємо людину, просто так складається».

Related Post

Белуччі додала, що досі любить свого чоловіка і запевняє, що навіть у тому випадку, якщо їх дороги розійдуться, вони будуть підтримувати один одного.

За матеріалами: ЕвроСМІ

Leave a Comment