МастерШеф 3. Випуск від 04.09.2013

  МастерШеф – 3 сезон кулінарного реаліті -шоу, в якому на цьому тижні журі, в особі Ектора Хіменеса-Браво, Тетяни Литвинової і Миколи Тищенка, вибрали 20 найбільш гідних кухарів-аматорів, які змагатимуться за звання найкращого шеф-кухаря України та грошову винагороду в 500 тисяч гривень, а також за можливість навчання в кращій кулінарній школі Парижа «Le Cordon Bleu».

50 учасників шоу МастерШеф 3, які пройшли кастинги, повинні були боротися за місце в двадцятці. У першому конкурсі , щоб отримати білий фартух, учасники повинні були в басейні наловити руками рибу і розібрати її на ідеальне філе. Перед початком конкурсу Ектор Хіменес-Браво показав майсте-клас з розбору риби на філе. Не всі учасники гідно впоралися із завданням, в результаті чого журі обрало тільки 28 учасників з 50.

З решти 28 претендентів на місце в двадцятці кулінарного шоу МастерШеф, у другому конкурсі журі створило п’ять команд, кожній з яких було запропоновано одне і те ж блюдо. Команди повинні були відгадати інгредієнти страви і відтворити її. На жаль, не всім учасникам вдалося налагодити відносини всередині команд, що позначилося на результаті. В кінці другого конкурсу журі обрало лише 14 осіб, які зайняли місце в довгоочікуваній двадцятці, залишивши учасників, що залишилися для третього конкурсу, який і виявився вирішальним.

Related Post

Претендентам на місце у двадцятці необхідно було зловити вужа і приготувати страву високої французької кухні всього за годину, використовуючи цей самий інгредієнт, як найважливіший. У цьому конкурсі учасники демонстрували страви, які розчарували почесне журі, проте були представлені і такі шедеври кулінарії, які вразили Ектора, Тетяну і Миколу.

У результаті, журі визначило двадцятку учасників кулінарного реаліті -шоу МастерШеф, які змагатимуться за звання найкращого шеф -кухаря України і можливість навчання в школі «Le Cordon Bleu».

Leave a Comment