fbpx
Політика

Деякі регіонали відмовляються голосувати за євроінтеграційні законопроекти – Куренной

Близько сорока народних депутатів від фракції "Партії регіонів" відмовляються голосувати за євроінтеграційні законопроекти. З цими бунтівниками президент України Віктор Янукович спробує серйозно поговорити на засіданні "Партії регіонів", яке відбудеться сьогодні, 4 вересня, в другій половині дня. Про це заявив народний депутат від «УДАРу» Володимир Куренной на своїй сторінці в Facebook.

«У "Партії регіонів" російська колона підняла заколот. Лідери заколотників – Шуфрич, Царьов та інші. Всього близько 40 багнетів. Як сказав Томенко, це ті , хто служить не Януковичу і тим більше не Україні, а Путіну та Росії. Зазначене угрупування оголосило, що голосувати за єврозаконопроекти не буде. Сьогодні о 16:00 їх чекає рандеву з Януковичем. Він спробує відновити керованість "Партією регіонів"», – написав ударівець.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

У свій час, нагадав Володимир Куренной, екс -президент Віктор Ющенко також намагався побудувати фракцію НУНС, але у нього нічого не вийшло. Щоправда, Віктор Янукович має більше впливу, та й менеджер з нього набагато професійніший. Тому втілити свої плани в реальність главі держави, найімовірніше, вдасться, прогнозує ударівець.

Читайте також: