fbpx
Новини світу

Гей-активіст просить Путіна про зустріч

Гей-активіст Микола Алексєєв опублікував у своєму Twitter лист до президента Росії Володимира Путіна з проханням про зустріч «для обговорення ситуації навколо ЛГБТ в Росії та світі». Сьогодні ж Алексєєв має намір передати в адміністрацію глави РФ офіційний лист.

Даний твіт гей-активіст опублікував у відповідь на слова Володимира Путіна, сказані в інтерв’ю агентству Associated Press. Президент заявив журналістам, що «якщо хтось з представників ЛГБТ-руху хоче зі мною зустрітися – будь ласка, але поки такої ініціативи не було». Путін також розповів, що «працює з такими людьми» і навіть нагороджує їх державними медалями та орденами за досягнення в різних сферах діяльності», права геїв в Росії жодним чином не ущемляються, а закон про заборону пропаганди нетрадиційних сексуальних відносин серед неповнолітніх не спрямований проти ЛГБТ-руху.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Раніше про готовність зустрітися з представниками російської ЛГБТ-спільноти в ході вересневого саміту G20 в Санкт-Петербурзі заявив президент Сполучених Штатів Барак Обама.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: