Швеція готова прийняти біженців із Сирії

Ситуація з можливим військовим втручанням в сирійський конфлікт, а також інформація про те, що відбувається в цій країні, ось вже довгий час є одними з головних новинних подій у світі. Всі чудово розуміють, що ситуація в Сирії і військове втручання у справи цієї країни можуть призвести до зовсім непередбачуваних наслідків відразу для декількох держав світу.

А поки в ООН проходять консультації з питання військової операції в Сирії, Швеція оголосила про те, що готова надати право на постійне проживання біженцям з Сирії. Відзначається, що статус резидента може бути наданий всім сирійцям, які отримають право на тимчасове перебування в Швеції з гуманітарних міркувань. Займатися питаннями надання гуманітарного притулку в Швеції буде державне бюро з міграції.

Раніше наводилися дані, що свідчать про те, що сирійський конфлікт призвів до втечі з цієї країни більше двох мільйонів осіб.

Related Post

Нагадаємо, що причиною можливого військового втручання в сирійський конфлікт може стати застосування хімічної зброї в передмісті Дамаска. Раніше про ситуацію в Сирії і про відповідальність за застосування урядовими військами хімічної зброї свою думку висловив Барак Обама. Також нагадаємо, що про застосування хімічної зброї в Сирії на високому рівні говорять у Франції, а також у Німеччині.

За матеріалами: podrobnosti.ua, Кorrespondent.net

Leave a Comment