fbpx
Шоу-бізнес

Світлана Пермякова обурилася чутками про своє особисте життя

 Популярна актриса і зірка серіалу «Інтерни» Світлана Пермякова в особистому блозі поскаржилася на ЗМІ.

 Справа в тому, що після того, як Світлана Пермякова народила дочку від свого директора Максима, багато хто вирішив, що актриса буде виховувати дочку самостійно. І тепер Світлана Пермякова змушена час від часу спростовувати різні чутки про те, що вона – мати – одиначка.

 Актриса живе разом з Максимом, який, до слова, молодший від актриси на 20 років. Вони разом виховують дочку Варвару. Щоб у черговий раз розвіяти чутки про свою самотність, Світлана Пермякова звернулася до читачів свого блогу, написавши: «Дорогі журналісти, ніхто мене не кинув, я не мати – одиначка! Не дочекаєтеся! І якщо наш тато навчається в Лондоні і періодично виїжджає, це не означає, що хтось когось кинув!».

 Нагадуємо, що Світлана Пермякова народила дочку Варвару 21 липня 2012 року. Про те, що у Світлани народилася дочка, повідомила вона сама за допомогою свого блогу, виклавши фотографію бірочки з пологового будинку. Світлана написала під фото, що дівчинка народилася красивенькая і здоровенька, попросивши молитися за неї та її донечку.

 За матеріалами: story.com.ua

 

Читайте також: