fbpx
Шоу-бізнес

Майкл Дуглас не розлучаэться з Кетрін Зета-Джонс?

  Знаменитий голлівудський актор Майкл Дуглас заявив, що вони з дружиною, не менше знаменитою акторкою Кетрін Зета-Джонс, просто вирішили якийсь час пожити окремо.

Майкл Дуглас днями заявив, що їх сімейному життю з Кетрін ніщо не загрожує.

Зараз Майкл Дуглас знаходиться у Берліні в промо-турі його останньої роботи «За канделябрами». Під час одного з численних інтерв’ю Майклу задали питання про кризу в його відносинах з Кетрін Зета-Джонс, на що актор заявив: «У мене криза у відносинах? Ні, мені здається, це скоріше у преси настала криза. У нас все добре. У нас з Кетрін все добре. Просто ми вирішили пожити окремо, а преса роздула з цього скандал і приписала нам розлучення».

Нагадуємо, що минулого тижня ЗМІ потрясли новиною про те, що Майкл Дуглас подав на розлучення з Кетрін Зета-Джонс. Майкл Дуглас і Кетрін Зета-Джонс прожили в шлюбі 13 років, в якому з’явилися на світ двоє дітей: син Ділан Майкл і дочка Керіс Зета.

До слова, тільки вчора була інформація, що перебуваючи на Венеціанському фестивалі, Майкл Дуглас перебував у відмінному настрої, через що відразу ж з’явилися розмови, що розлучення з дружиною пішло тільки на користь акторові.

За матеріалами: Сплетник

Читайте також: