fbpx
Шоу-бізнес

Кім Кардашьян збирається знову позувати для Plаyboy

 Американська телевізійна знаменитість Кім Кардашьян, незважаючи на те що зовсім недавно стала мамою, знову почала подумувати про фотосесії в чоловічих журналах.

 Недовго зірка реаліті-шоу «Сімейство Кардашьян» Кім Кардашьян намагалася виконувати роль доброчесної матері сімейства. Кім, яка звикла жити в світлі освітлювальних ламп і камер, знову стала подумувати про зйомки в чоловічих журналах, зокрема світська левиця хоче позувати для знаменитого еротичного журналу Plаyboy.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Все б нічого, якби не та обставина, що Кім Кардашьян народила в червні доньку.

 Це бажання виникло у американської світської левиці ще під час вагітності. В одному з епізодів сімейного шоу, Кім заявила, що як тільки приведе в належний стан своє тіло після пологів, то відразу ж звернеться до редакції легендарного журналу для переговорів про нові фотосесії.

 Слід зазначити, що для Кім Кардашьян це не будуть перші зйомки для еротичного журналу. Вперше її фотографії на сторінках глянцю з’явилися в 2007 році. Але тоді основна частина фотосесії була передана до фонду реаліті-шоу. Правда в 2010 році Кім у інтерв’ю іншому журналу заявила, що шкодує про зйомки для Plаyboy. Але з часом всі жалі пішли в минуле.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: