Заява Іванішвілі про відхід з політики – це спроба уникнути відповідальності, – ЕНД

 Вчорашню заяву прем’єр – міністра Грузії Бідзіна Іванішвілі про відхід з політики прокоментували представники партії президента Михайла Саакашвілі – «Єдиного національного руху».

 «Моя місія – завершити місії месій в Грузії. Для цього ж недостатньо перемогти чинного месію – необхідно забезпечити, щоб я сам не перетворився на месію. Тому я повинен піти саме зараз», – таку заяву Бідзіни Іванішвілі наводили вчора ввечері грузинські ЗМІ.

 Георгій Габашвілі, який представляє «Єдиний національний рух» (ЕНД), вважає, що голова уряду краще, ніж будь-хто інший розуміє, що «обіцянки, які він давав перед виборами, нездійсненні». Георгій Габашвілі нагадав обіцянки Іванішвілі про пенсії в 250 ларі, про загальне працевлаштування, про підвищені доходи сімей і про тисячі нових заводів. «Сьогодні в наявності десятки тисяч втрачених робочих місць, повністю зупинена грузинська економіка, зупинений бізнес, відступ по всіх напрямах, ніяких скорочених вдвічі тарифів», – заявив представник ЕНД і додав, що Іванішвілі «робить крок до того, щоб уникнути відповідальності».

Related Post

 Інший грузинський депутат Акакій Мінашвілі солідарний з Георгієм Габашвілі в тому, що обіцянки Бідзіна Іванішвілі залишилися невиконаними. «… Жодна з даних народу обіцянок Іванішвілі не виконана. Замість обіцянок загального працевлаштування, подальшого розвитку країни, налагодження відносин з Росією, будівництва сотень нових заводів він втягнув країну в хаос, створив заворушення, загострив проблеми по всіх напрямках», – заявив Акакій Мінашвілі і додав, заява Бідзіни Іванішвілі «означає, що він цих проблем боїться і тікає від них».

 Нагадаємо, що на торішніх парламентських виборах очолювана Бідзіною Іванішвілі коаліція «Грузинська мрія» перемогла, зумівши набрати більше голосів виборців, ніж пропрезидентська партія «Єдиний національний рух». Пізніше, лідер «Грузинської мрії» Бідзіна Іванішвілі став головою грузинського уряду, а Михайло Саакашвілі залишився на посту президента.

 За матеріалами: apsny.ge Фото: РИА-Новости

Leave a Comment