fbpx
Футбол

«”Динамо” після перерви “клюнув півень”, а “Дніпро” став грати по-іншому», – Гамула

 Відомий у минулому футболіст, а нині – футбольний тренер Ігор Гамула поділився своєю думкою про один з центральних матчів 8-го туру УПЛ: «Динамо» – «Дніпро». Нагадаємо, що команди зіграли внічию 1:1.

 На думку Гамули, київське «Динамо» мало грати з перших хвилин матчу, а не тільки після пропущеного голу. Було прекрасно видно, що до перерви київська команда фактично не рухалася, а суперник не дозволив їм створити хороших моментів.

 «Після 15- хвилинного відпочинку команду, по-перше, "клюнув півень", а по-друге, "Дніпро" став грати зовсім по -іншому», – упевнений тренер.

 Гамула додав, що в літнє міжсезоння «Динамо» придбало дуже багато виконавців і їм зараз не вистачає «зіграності і єдиної думки на футбольному полі».

 Варто відзначити, що свою думку після матчу з «Динамо» висловив і капітан «Дніпра» Руслан Ротань: «Чесно кажучи, мені б не хотілося коментувати гру суперника – тим більше що в "Динамо" є кому цим займатися».

 За словами Ротаня, перша половина матчу «Дніпру» вдалася, команда зіграла агресивно і забила важливий гол, а в другому таймі ініціативу в свої руки взяло «Динамо».

 За матеріалами: sport -express.ua

Читайте також: