fbpx
Політика

Депутатам потрібно забути про розбіжності і працювати в інтересах України – Олійник

 Член парламентської фракції Партії регіонів Володимир Олійник вважає, що після звернення президента до парламенту, депутатам слід об’єднати свої зусилля для досягнення головної мети, яка стоїть зараз перед Україною, – підписання Угоди про асоціацію з Європейським союзом.

За його словами, президент говорив про конкретні речі і, перш за все, про те, що депутатам слід об’єднатися навколо євроінтеграції. Також Володимир Олійник зазначив, що ще однією головною темою виступу президента була тема реформ.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

«Президент відверто сказав і про проблеми, які існують в країні. Але ми думаємо, як їх вирішити, і не ховаємося від них», – повідомив депутат.

Олійник підкреслив, що з боку глави держави прозвучав чіткий сигнал: прибрати «партійні кольори» і піклуватися про країну. За його словами, президент підкреслив, що євроінтеграція потрібна не опозиції чи владі, а всій Україні.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Звернув увагу він і на поведінку опозиціонерів під час виступу президента.

«Вони вже починають оговтуватися. Ймовірно, на них вплинула не тільки присутність дипломатів, а й суть виступу глави держави», – зазначив Олійник.

Читайте також: