fbpx
Спорт

Боксерський клуб “Рамзан” розпущений президентом Чечні

За підсумками аудиторської перевірки, яка виявила численні фальсифікації, чеченський боксерський клуб «Рамзан» рішенням глави Чеченської Республіки Рамзана Кадирова розпущений, а всі його співробітники звільнені.

«Бокс в Чечні люблять», – написав президент республіки в Instagram, а тому в Чечні буде створено новий клуб, щоправда, тепер він буде називатися "Ахмат" .

Кадиров пояснив, що при проведенні перевірки боксерського клубу «Рамзан» були виявлені грубі порушення при суддівстві та визначенні переможців на п’ятому міжнародному турнірі пам’яті його батька Ахмата-Хаджі Кадирова, що відбувся кілька днів тому.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

"Ахмат-Хаджі твердо стояв на засадах справедливості, незважаючи на небезпеку для життя. Я не можу дозволити порушувати цей принцип на турнірі його пам’яті. Точно відомо, що судді шляхом обману присудили поразку боксерові Богомазову, хоча він явно виграв у Ашаханова. І це не поодинокий факт", – зазначив президент Чеченської Республіки.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Нагадаємо, саме в боксерському клубі «Рамзан» отримав роботу скандально відомий суддя Муса Кадиров, якого дискваліфікували за побиття футболіста пермського "Амкара".

За матеріалами: newsru.com

Читайте також: