Артем Мілевський: що кажуть у Туреччині про трансфер українця в «Газіянтепспор»?

Вчора ми повідомляли про те, що Артем Мілевський може продовжити кар’єру в Туреччині, у футбольному клубі «Газіянтепспор». Нагадаємо, що багаторічний роман Артема Мілевського з київським «Динамо» підійшов до свого завершення і футболіст став вільним агентом – тобто, Мілевського більше не пов’язують з «Динамо» контрактні зобов’язання, а тому екс-нападник збірної України може дістатися новій команді безкоштовно.

Цікаво, що в Туреччині досить суперечливо сприйняли новину про можливий переїзд Мілевського в футбольну першість цієї країни. Так, видання Bursada Bugün пише про загрозу зриву переходу українського футболіста в турецький клуб, а причиною цього є фінансові апетити Мілевського. Це ж видання пише, що раніше Мілевським, крім озвученого вище «Газіянтепспора», цікавилися «Сівасспор» і «Карабюкспор», але репутація українця стала причиною відмови цих клубів від претензій на форварда.

А ось інше видання – Fanatik – говорить нам про те, що Артем Мілевський приїхав до Стамбула, де переговори футболіста з «Газіянтепспором» підходять до свого завершення. Ще два видання – gaziantepgapgazetesi.com і gaziantep27.net – у своїх матеріалах пишуть навіть про деякі деталі контракту Артема Мілевського з турецьким «Газіянтепспором». Передбачається, що український футболіст підпише зі своєю новою командою трирічну трудову угоду, а доходи Мілевського в Туреччині нібито складуть чотири мільйони євро.

Цікаву думку про переїзд Артема Мілевського до Туреччини висловив турецький футбольний агент Фатіх Адігуезель, який назвав чотири мільйони євро «дещо завищеною сумою». Самого ж Артема Мілевського агент назвав «хорошим футболістом». На думку Фатіха Адігуезеля, Артема Мілевського в Туреччині може чекати успіх.

Related Post

У ЗМІ також пишуть про те, що футбольний клуб «Газіантепспор», ряди якого може поповнити Артем Мілевський, базується на кордоні Туреччини з Сирією, і з цієї причини легіонери неохоче приїжджають виступати за цю команду. Тренером «Газіантепспора» є відомий у недалекому минулому нападаючий гранда турецького футболу – «Фенербахче», Уйгун Бюлент, який деякий час навіть провів за ґратами, у зв’язку з причетністю до гучного корупційного скандалу, щодо договірних матчів в турецькій футбольній першості.

Відзначимо, що після трьох турів, зіграних у турецькій футбольній лізі, «Газіантепспор» займає останнє місце в турнірній таблиці.

За матеріалами: sport.ua, isport.ua

Leave a Comment