Марія Берсенєва опублікувала фотографії змужнілого сина

 Відома російська актриса, модель, зірка серіалу «Маргоша» Марія Берсенєва буквально сьогодні розмістила на сторінці в соціальній мережі фото свого сина.

 За літо син 32-річної актриси підріс  і Марія вирішила, що її 11 -річний Микита цілком може йти в школу самостійно, без супроводу старших. Марія у своєму блозі написала: «Син співає традиційну: "Дякую життя, о, я щасливий, що йду в шкооолу!». Марія Берсенєва вважає, що в четвертий клас її Микита дорогу знайде сам.

Related Post

 Актриса тільки розігріла хлопчикові сніданок і вручила квіти. Про це свідчать фотографії, розміщені на особистій сторінці актриси.

 Нагадуємо, син Микита народжений від швидкоплинного шлюбу актриси з Гурамом Кофенлу. Це було ще тоді, коли молода Марія навчалася в ГІТІСі. Після був шлюб з кікбоксером Миколою Берсенєвим, з яким Марія знайома ще з шкільної лави. Пара довгий час жила в цивільному шлюбі, але потім все-таки оформили свої стосунки в РАГСі. Але, на жаль, і цьому шлюбу судилося розпастися. У 2010 році розлучення між Марією і Миколою відбувся офіційно.

 За матеріалами: story.com.ua

Leave a Comment