fbpx
Футбол

Марко Девіч: Для «Металіста» кожна гра в чемпіонаті – це матч Ліги чемпіонів

 Вісім матчів – вісім голів. Такий показник нападника харківського «Металіста» і збірної України Марко Девіча. В даний момент Марко Девіч в списку кращих бомбардирів УПЛ поточного сезону випереджає і Селезньова з «Дніпра» , і Мбокані з «Динамо» , і Адріано з «Шахтаря», і Зозулю з «Дніпра» та багатьох інших.

 В останньому турі УПЛ завдяки голу, забитому Марком Девічем, харківський «Металіст» зміг відвезти з «Донбас – Арени» нічию, що дозволило підопічним Мирона Маркевича залишитися на чолі турнірної таблиці.

 Сьогодні в ЗМІ, з посиланням на «Спорт- Експрес в Україні» наводяться слова футболіста, який вважає результат матчу «Шахтар» – «Металіст» справедливим. Марко Девіч заявив, що в кінцівці поєдинку в Донецьку його команда могла забити ще й, таким чином, виграти матч проти «Шахтаря». «Вийшла цікава, напружена гра, яка повинна була сподобатися вболівальникам. А це найважливіше», – підкреслив Марко Девіч, при цьому відмовившись коментувати, чи був пенальті після його контакту з Сергієм Кривцовим в штрафній площі «Шахтаря». Головний арбітр матчу «Шахтар» – «Металіст» , на думку Марка Девіча, «відпрацював на хорошому рівні».

 Відповів Марко Девіч і на питання журналістів про виключення «Металіста» з Ліги чемпіонів у поточному сезоні. За словами форварда харківського клубу, «потрібно закінчити розмови на цю тему». «Вийшло так, що «Металіст» у цьому сезоні не виступає в єврокубках, але для нас тепер кожна гра в чемпіонаті країни – це матч Ліги чемпіонів», – резюмував нападник харківського «Металіста» і національної збірної України Марко Девіч.

 Нагадаємо, що за час своєї футбольної кар’єри Марко Девіч в Україні, крім «Металіста», захищав кольори ще двох клубів. Першою українською командою Марка Девіча була луцька «Волинь», з якої футболіст і перебрався до Харкова. Правда, 25 травня 2012 Девіч перейшов в донецький «Шахтар», але 28 лютого 2013 повернувся назад у «Металіст».

 За матеріалами: sport.ua Фото: metalist.ua

Читайте також: