Ліндсі Лохан не відвідає Венеціанський фестиваль цього року

 Знаменита голлівудська актриса Ліндсі Лохан, зовсім недавно пройшла курс лікування в реабілітаційній клініці, потихеньку повертається до звичайного життя – вона займається шопінгом, дає інтерв’ю і працює над новим інтернет-проектом. Що ж до її основної професії, професії актриси, то раніше ходили чутки, що вона представить на Венеціанському кінофестивалі картину «Каньйони» , проте днями Ліндсі опублікувала у своєму Твіттері запис, в якому спростувала інформацію про свою появу на європейському огляді мистецтв.

 Ліндсі Лохан написала: «Я ніколи не підтверджувала, що з’явлюся на Венеціанському кінофестивалі в цьому році. Звичайно, я б із задоволенням повернулася в це дивовижне місто і взяла участь у цьому заході, але зараз я сконцентрована виключно на своє здоров’я. Коротше кажучи, здоров’я для мене зараз найважливіше».

Related Post

 Цілком можливо, що Ліндсі Лохан прислухалася до слів Опри Уїнфрі, яка порадила акторці побільше часу проводити вдома і подбати про себе.

 Хоча не виключено, що Ліндсі Лохан побажала не з `являтися на Венеціанському кінофестивалі з картиною, яка була розкритикована в пух і прах американськими критиками.

 За матеріалами: Daily Mail

Leave a Comment