ЗМІ: «Мілан» і «Реал» домовилися про трансфер бразильця Кака

З великою часткою ймовірності можна говорити про повернення в «Мілан» бразильця Кака. Сьогодні відразу кілька італійських ЗМІ в один голос заявляють про те, що мадридський «Реал» і італійський «Мілан» досягли домовленостей про перехід футболіста, причому Кака нібито дістанеться «Мілану» абсолютно безкоштовно. Бразилець буде отримувати в «Мілані» п’ять мільйонів євро на рік, а трудова угода футболіста з його староюї-новою командою розрахована на два роки.

Видання Football Italia цитує сьогодні головного тренера «Мілана» Массімілліано Аллегрі, який заявив наступне: «Адріано Галліані сказав мені перед матчем з «Кальярі» , що ми досягли угоди з «Реалом» щодо Кака і тепер нам необхідно домовитися з футболістом про умови особистої угоди».

Повідомляється , що на офіційному рівні про перехід Кака з «Реала» в «Мілан» буде оголошено вже незабаром. Зазначимо, що раніше віце – президент «Мілана» Адріано Галліані заявив, що «Мілан» підпише угоду з одним футболістом, а в ЗМІ як можливі кандидати на переїзд до Італії називалися бразилець Кака і японець Кейсуке Хонда, який захищає кольори московського ЦСКА .

Related Post

Нагадаємо, що Кака виступав за «Мілан» у період з 2003 по 2009 роки. Будучи футболістом «Мілана», в 2007 році Кака став кращим футболістом світу за версіями ФІФА та УЄФА. Напередодні сезону-2009/2010 мадридський «Реал» купив Кака у «Мілана» за 65 мільйонів євро.

За матеріалами: eurosport.ru

Leave a Comment