«Врадіївську справу» прокуратура направила до суду

 Обвинувачульний висновок у справі, яка стосується широкого суспільного резонансу злочину, вчиненого у Врадіївці Миколаївської області, направлено до суду. Повідомляється, що в суді буде розглянуто обвинувачульний висновок щодо всіх чотирьох осіб, які підозрюються у скоєнні злочинів щодо Ірини Крашкової – мешканки Врадіївки.

 Про те, що справу направлено до суду, стало відомо з повідомлення прес-служби прокуратури Миколаївської області, в якому йдеться про завершення досудового розслідування у кримінальному провадженні у кримінальних злочинів, скоєних підозрюваними особами стосовно Ірини Крашкової. Крім того, повідомляється, що завершено досудове розслідування і стосовно заступника начальника Врадіївського районного відділу міліції, обвинувачуваного у скоєнні службових злочинів.

Related Post

 29-річна мешканка Врадіївки Ірина Крашкова була побита й згвалтована в кінці червня поточного року. Підозрюваними у скоєнні цього жорстокого злочину є місцевий таксист Михайло Рабіненко, а також два офіцери міліції – Дмитро Поліщук та Євген Дрижак. 30 червня Рабіненко і Поліщук були арештовані, а Євген Дрижак був залишений на волі, що викликало протести жителів Врадіївки, які пішли на штурм районного відділу міліції.

 Згодом Євген Дрижак був затриманий, а судом йому було обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

 За матеріалами: Інтерфакс – Україна

Leave a Comment