fbpx
Спорт

Тренер російської збірної з баскетболу збереже свій пост незалежно від результату на Євробаскеті

Глава Російської федерації баскетболу Юлія Анікєєва, яка очолює цю спортивну організацію упродовж місяця, заявила, що головний тренер збірної Росії з баскетболу Василь Карасьов збереже свою посаду незалежно від того, з яким результатом національна російська команда виступить на чемпіонаті Європи у Словенії, що стартує в середу, 4 вересня. До слова, Карасьов був офіційно затверджений на посаду головного тренера в один день з самою Анікеєвою – 2 серпня. 

"Тренерський штаб залишиться на своєму місці незалежно від результатів у Словенії. Ми розраховуємо на тривалу підготовку нашої команди", – заявила Анікєєва в ефірі телеканалу "Росія-2", додавши, що РФБ зробила все можливе для вдалого виступу національної команди. На сьогоднішній день російська збірна має найсильніший склад, «вболівальники можуть вірити, що наші хлопці найкращі», підкреслила президент Російської федерації баскетболу. 

Перед збірною Росії поставлено завдання увійти до шістки кращих команд на майбутній європейській першості, щоб пройти кваліфікацію на чемпіонат світу.

Чемпіонат Європи з баскетболу в Словенії. Анонс (відео):

За матеріалами: newsru.com

Читайте також: