fbpx
Кінотеатри

Брати Фареллі запросили в сіквел “Тупого і ще тупішого” Кетлін Тернер і Брейді Блума

Про зйомки сиквела комедії братів Фареллі «Тупий і ще тупіший» говорять уже кілька років – творці продовження картини то активізуються, то знову відкладають проект у довгий ящик.

Минулого місяця брати Фареллі оголосили про те, що мають намір провести конкурс, переможці якого зможуть промайнути в епізодах фільму. І ось, таймер запущений – рахунок іде вже на дні. До зйомок автори мають намір приступити найближчим часом, а влітку наступного року випустити сіквел «Тупого і ще тупішого» на широкі екрани, щоб встигнути до 20-ї річниці виходу в прокат оригінальної версії комедії.

Звичайно ж, новому фільму потрібні яскраві зірки. Однією з них стала Кетлін Тернер, знайома глядачам за такими стрічками, як «Роман з каменем» і «Діви-самогубці». Здавалося б, цього цілком достатньо, щоб укупі з акторами з початкової версії зробити фільм просто феєричним. Однак брати Фареллі припасли ще один сюрприз в особі Брейді Блума – саме він двадцять років тому виконував роль сліпого хлопчика-інваліда.

Трохи старих героїв, трохи яскравих нових персонажів – схоже, сіквел стане не менш популярним, ніж комедія зразка 1994 року.

Сіквел "Тупий і ще тупіший" (відео):

За матеріалами: film.ru

Читайте також: