fbpx
Шоу-бізнес

Анна Сєдокова знайшла альтернативу залізу в спортзалі

Володарка розкішної фігури співачка Анна Сєдокова для того, щоб підтримувати себе в ідеальній формі, постійно займається в спортзалі. Однак, як зізнається сама дівчина, тягати залізо – вона не любить. Анна Сєдокова придумала інший, вельми ефективний, на її думку, спосіб надати ідеальну форму свєму тілу. 

«Ви часто запитуєте мене про мої секрети. Ось один з них. Я не люблю залізяки у залі. Мені нудно, і, як правило, до них не підступитися. Знайшла для себе геніальну річ, прості гумки, які продаються в кожному американському спортивному магазині… Незамінна річ, якщо ви любите форми так само сильно, як і я))))», – написала співачка у своєму Instagram і опублікувала фотографію, на якій відображена під час такого тренування з джгутом. 

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Також Ганна Сєдокова повідомила читачам свого блогу, що не дуже любить денні тренування, оскільки в цей час спортзал битком набитий людьми, і до улюблених тренажерів не підступитися. Тому виконавиця воліє займатися вночі, коли немає нікого в залі і робити можна, що завгодно.

Читайте також: