fbpx
Політика

Можна працювати і розвиватися в умовах економіки України, які склалися, – «Партія регіонів»

 Податкове навантаження в Україні не збільшувалося на тлі економічної кризи, на відміну від ряду інших держав. Про це розповів народний депутат України від фракції «Партії регіонів» Володимир Сальдо.

 «На відміну від інших країн, які теж страждають від світової економічної кризи, в Україні не підвищувалося податкове навантаження. Так, до досконалості далеко, економічні коливання продовжуються», – заявив «регіонал».

 Але цифри – річ уперта, міркує політик, вони говорять про те, що навіть у нинішніх умовах в Україні можна працювати і розвиватися. І якщо є дисбаланс у розрахунках за надані і виконані послуги, що дуже відчутно «в регіонах», то його потрібно усувати.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

 Володимир Сальдо зазначив, що курс на модернізацію України, який раніше був запропонований президентом Віктором Януковичем, «дав значний імпульс для розвитку української держави». Політик додав, що реальним доказом такого «імпульсу» є прийнятий і, що найголовніше, працюючий Митний, Податковий, Бюджетний і Кримінальний кодекси України.

 «Віктор Янукович націлює органи влади і в Києві, і на місцях на рішення господарських проблем, що можливо при стабільній економіці», – підсумував Сальдо.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

 Крім того, свої коментарі щодо розвитку держави дала народний депутат від фракції «Партії регіонів» Світлана Фабрикант, відзначивши важливість законопроектів, які спрямовані на поліпшення соціального захисту населення та підвищення якості життя.

 «Щасливе дитинство і захищене материнство – запорука успішного здоров’я держави, основою якого є повноцінна сім’я», – впевнена депутат.

 «Регіоналка» стверджує, що в умовах економічної кризи Україна обрала правильну стратегію з підтримки малозабезпечених сімей з дітьми, збільшивши їм допомогу до 3127 гривень.

 За матеріалами: Інтерфакс – Україна

Читайте також: