fbpx
Спорт

Євротур. Росія програла Фінляндії

 У другому матчі Чеських хокейних ігор Євротуру російська збірна програла команді Фінляндії. Сьогоднішня зустріч на стадіоні «Чез Арена» в чеському Пардубіце завершилася з рахунком 0:2.

 Фіни почали матч набагато активніше, ніж росіяни, агресивно діяли в атаці, і підопічним Білялетдінова довелося більшу частину часу оборонятися. Особливо жарко стало біля воріт збірної Росії після видалення Єгора Яковлєва, проте на той момент росіянам вдалося вистояти. Правда, наступної атаки російський воротар не витримав і Сакарі Салмінен забив першу шайбу.

 У другому періоді команда Білялетдінова стала нарощувати темп гри, створюючи біля фінських воріт небезпечні моменти, проте жоден з них так і не був реалізований. Зате на 30-й хвилині точним виявився Пекка Йормакка, встановивши остаточний рахунок поєдинку – 2:0.

 Третій період залишився безрезультатним, хоча фіни були близькі до того, щоб ще раз вразити ворота Галімова.

 Тренер росіян Зінетулой Білялетдінов на післяматчевій прес -конференції заявив, що причиною програшу росіян стали індивідуальні помилки його гравців. «Я не можу сказати, що грали погано. Команда старалася, виконала ігрове завдання, хоча це було складно. Але, на жаль, ці помилки визначили результат матчу», – заявив російський наставник.

 За матеріалами : РИА Новости , lenta.ru

Читайте також: