fbpx
Політика

Путін змінив повпреда ДФО

 Під час наради з питання ліквідації наслідків паводку, яку президент Росії Володимир Путін провів 31 серпня під Владивостоці, було оголошено про призначення нового повноважного представника в Далекосхідному федеральному окрузі. Тепер цю посаду займе помічник президента і колишній міністр природних ресурсів Юрій Трутнєв, змінивши на своїй посаді Віктора Ішаєва. Крім заміщення посади повпреда в ДФО, Трутнєв очолить комісію з ліквідації наслідків паводку на Далекому Сході і займе посаду віце-прем’єра уряду.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Президент РФ підкреслив, що зміщення з посади Ішаєва ніяк не пов’язане з ситуацією з паводком, заміна повноважного представника в Далекосхідному федеральному окрузі є плановою. Ці слова викликають деяке здивування, бо Ішаєв позбувся не тільки посади повпреда, але і звільнений від усіх своїх постів, зокрема, звільнено з посади міністра з розвитку Далекого Сходу.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 Крім призначення нового повпреда в ДФО, Путін роздав на нараді ряд доручень, зокрема, до 10 вересня російський уряд повинен вирішити питання про виплату з федерального бюджету матеріальної допомоги постраждалим.

Путін змінив полпреда ДФО (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: