fbpx
Освіта

Освіта України вийшла на якісно новий рівень – нардеп

 Президент України Віктор Янукович вважає, що кожна Україська дитина повинна мати можливість розвивати свої інтелектуальні та творчі здібності. Щоб забезпечити всі необхідні умови для такого розвитку, в Україні 2013 був оголошений головою держави «Роком дитячої творчості». За цей час чимало було зроблено для дітей, наступного року реформи у сфері освіти будуть продовжуватися. Про це заявила народний депутат від «Партії регіонів» Віталіна Дзоз, а також розповіла, яких позитивних результатів вдалося досягти в Україні за останні кілька років.

 Так, за словами політика, забезпечення доступу кожної дитини до дошкільної освіти стало пріоритетом соціальних ініціатив президента. Тільки за останні два роки кількість дошкільних навчальних закладів України збільшилося на 889 установ, отже, і дітей в них стало більше (майже на 220 тисяч осіб). За минулий рік виросла і мережа позашкільних навчальних закладів на 54 установи.

 Продовжують в державі також забезпечувати загальноосвітні навчальні заклади сучасним мультимедійним та комп’ютерним обладнанням, шкільними автобусами.

 «Глибоко переконана, що за останні три роки вітчизняна освіта вийшла на якісно новий рівень. Так, можливо, позитивні зміни відбуваються не так швидко, як всім нам хочеться. Але вони відбуваються – поступово, системно. Упевнена – новий рівень освіти стане надійним фундаментом для нового витка розвитку держави», – підкреслила Віталіна Дзоз.

 За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: