fbpx
Футбол

«Краща команда програла», – Жозе Моурінью про фінал Суперкубка УЄФА

 Головний тренер «Челсі» прокоментував поразку «аристократів» у Суперкубку УЄФА від «Баварії» Пепа Гвардіоли.

 «Вони беруть трофей, але краща команда сьогодні програла», – заявив португалець.

 «Особливий» вважає, що саме команда «Челсі» була кращою. У «Баварії» було тільки 15 хвилин у другому таймі, коли вона домінувала, в той час як футболісти "Челсі" завжди контролювали гру.

 «Навіть удесятьох команда діяла фантастично в таких обставинах, тому сьогодні програли саме кращі», – упевнений Жозе Моурінью.

 Крім того, The Special One вважає, що Раміреса не потрібно було видаляти, відеоповтор може показати ту ситуацію з іншого боку. У зіткненні була не та ситуація, коли Рамірес міг травмувати опонента або зірвати небезпечну контратаку, щоб показувати гравцеві «Челсі» другу жовту. На думку португальця, у футболі є важливе правило – пристрасть до гри, яку повинен мати головний арбітр.

 «Це моя історія з УЄФА триває вже дуже,  дуже давно. Я волію про це не говорити», – підсумував Моурінью.

 Головний тренер мюнхенської «Баварії» також прокоментував перемогу своїх підопічних у Суперкубку УЄФА.

 Зокрема, коли Жозе Моурінью заявив, що саме «Челсі» було найкращою командою в матчі за Суперкубок УЄФА, Пеп Гвардіола не посоромився відповісти своєму колезі: «Це думка. Це нормально, коли тренер говорить, що його команда заслуговує більше, ніж отримала».

 Наставник «Баварії» відзначив, що у нього також є своя думка. Після цього матчу можна сміливо говорити, що у команди була дисципліна, «Баварія» діяла дуже добре як з м’ячем, так і без нього.

 «Ми показали неймовірно класний футбол. Краща команда виграла сьогодні. У "Баварії" було багато можливостей забити», – упевнений Пеп Гвардіола.

 Нагадаємо, що «Баварія» виграла Суперкубок УЄФА, здолавши «Челсі» в серії післяматчевих пенальті 5:4.

Читайте також: