fbpx
Кінотеатри

Бредлі Купер офіційно приєднався до «Правоохоронців Галактики»

 Не так давно ходили чутки про те, що актор Бредлі Купер веде переговори щодо участі в екранізації коміксу «Вартові Галактики». Тепер представники компанії Marvel офіційно підтвердили, що Бредлі Купер озвучить одного з головних героїв фільму – Реактивного Енота.

 При цьому слід зауважити, що для вітчизняних кіноглядачів це нічого не змінює, бо голос Бредлі Купера буде замінений актором дубляжу.

 Раніше також повідомлялося, що ще одного героя в цьому фільмі озвучить Він Дізель, але зараз відзначається, що актор не обмежиться озвучуванням. Він також додасть своєму персонажу – древообразній людині на ім’я Грут, своїх рухів завдяки технології захоплення руху. До слова, аналогічним чином був створений Голлум у фільмах серії «Володар кілець».

 Зйомки «Вартових Галактики» вже в повному розпалі. Прем’єра фільму запланована на серпень 2014 року. Крім Купера і Дизеля у фільмі знімаються Кріс Претт, Зої Солдана і Дейв Батіста.

 У грудні цього року Бредлі Купер з’явиться в новому фільмі Девіда О. Рассела – режисера фільму «Мій хлопець – псих» – «Афера по – американськи».

Трейлер до фільму «Афера по-американськи» (відео):

Читайте також: